پرفروش ترین سیب زمینی روز، ملکه فعلی سبزی فروشان.
آنها از نظر بصری جذاب، منظم و همچنین متنوع ترین در بازار هستند.
آنها برای شکسته به همان اندازه سرو می کنند: سرخ شده (روغن کمی جذب می کنند)، پخته (شکسته نمی شوند) یا برشته شده.
به طور سنتی آنها سیب زمینی هایی بودند که در طول پاییز برداشت می شدند، پس از اینکه آنها را برای هفته ها دفن می کردند تا پوست آنها سفت شود.
بنابراین “درمان” شده، سپس می توان آنها را برای ماه ها ذخیره کرد تا در طول زمستان خورده شوند.
آنها بزرگ، با پوست ضخیم، تیره و کمی چروکیده هستند، معمولاً با مقداری خاک پوشیده شده اند تا غده را از تأثیر نور محافظت کند.
گوشت مایل به زرد آنها طعم پیچیده تری دارد و نسبت نشاسته بالایی دارد، بنابراین برای خورش ایده آل هستند زیرا سس ها را غلیظ می کنند و طعم ها را بهتر جذب می کنند.
آنها همچنین برای تهیه خامه و پوره بهتر هستند.
مشکل این است که سیبزمینیهای نگهداری شده بیشتر و بیشتر میشوند که ماهها در سرما نگهداری میشوند و به گونهای درمان میشوند که رسیده یا جوانه نزنند.
این سیبزمینیهای فیس لیفت شده زمانی که واقعاً سیبزمینیهای قدیمی فصل قبل هستند، میتوانند جدید به نظر برسند، بنابراین مراقب باشید و همیشه به دنبال تاریخ برداشت روی برچسب باشید.
یکی دیگه که برنده میشه سیب زمینی با نشانه جغرافیایی حفاظت شده مانند پاتاکای گالیسی و پاتاتاس کاتالان د پرادس متعلق به این رقم است.
آنها کمی از همه چیز را سرو می کنند، و طعم توسعه یافته تری نسبت به Monalisa دارند.
مخصوصاً برای پختن، کباب کردن یا استفاده در خورش مناسب است.
همچنین به همه چیز اشاره می کند. این سیب زمینی نیمه دیررس است، شکلی کشیده و طعمی ملایم دارد.
با اینکه همه سبک ها را کمی لمس می کند، اما متخصص آشپزی و سالاد است. رایج ترین در بازارهای شمال اسپانیا.