ملاس و سه شیره دکتر روازاده ممکن است حاوی سولفیت باشد، بنابراین اگر به سولفیت ها حساسیت دارید باید از مصرف آن خودداری کنید.
برچسب های مواد غذایی را بررسی کنید تا مشخص کنید ملاس خریداری شده با سولفیت فرآوری شده است یا خیر.
مهم است که به خاطر داشته باشید که ملاس نوعی شکر است.
برای هر کسی که مراقب مصرف قند خود است، به ویژه برای کنترل دیابت، ملاس باید با احتیاط مصرف شود.
به خاطر داشته باشید که اگر به دنبال محدودیت روزانه خاصی هستید، کربوهیدرات های موجود در ملاس را بشمارید.
تحقیقات اولیه و امیدوارکننده نشان داده است که ترکیبات موجود در ملاس نیشکر اثرات آنتی اکسیدانی و ضد توموری از خود نشان می دهند، به ویژه، ترکیب کلرید سیانیدین-3-O-گلوکوزید پتانسیل محافظت در برابر سرطان سینه، سرطان کبد و سرطان روده بزرگ را نشان می دهد.
اگرچه تحقیقات انسانی بیشتری مورد نیاز است، ملاس به عنوان یک افزودنی غذایی کاربردی و یک جایگزین مغذی تر برای شکر معمولی پیشنهاد می شود.
ملاس حاوی مقداری روی است که از فعالیت سلول های کشنده طبیعی و لنفوسیت های T حمایت می کند.
اگرچه بیشتر مردم نباید ملاس کافی برای تامین نیاز روزانه خود به روی مصرف کنند، اما این واقعیت که ملاس فاقد فیبر است به این معنی است که روی و سایر مواد معدنی موجود در آن راحتتر جذب میشوند.
پوکی استخوان ضعیف شدن استخوان ها است که معمولا در یک دوره زمانی طولانی رخ می دهد.
با گنجاندن منابع مختلف کلسیم در رژیم غذایی خود، می توانید از پوکی استخوان ناشی از کمبود کلسیم جلوگیری کنید.
یک قاشق غذاخوری ملاس حاوی 41 میلی گرم کلسیم است که به 1300 میلی گرم نیاز روزانه بزرگسالان کمک می کند.
روی موجود در ملاس نیز برای استخوان ها مفید است.
آهن یک ماده معدنی ضروری است که برای تشکیل مناسب گلبول های قرمز خون برای جلوگیری از کم خونی ناشی از فقر آهن مورد نیاز است.
ملاس تقریباً 1 میلی گرم آهن در هر قاشق غذاخوری فراهم می کند که 5 درصد از نیاز روزانه مصرفی را تشکیل می دهد.
مخصوصاً برای گیاهخواران، ملاس می تواند جایگزین بهبود یافته ای برای شکر سفره باشد که به اطمینان از دریافت بیشتر آهن برای جلوگیری از کمبودهای رایج در این رژیم ها کمک می کند.