یه خونه بدون خیارشور زیاد نیست این غذای کناری است که با آن سفره را تزیین می کنیم و برای همه غذاها مناسب است.
طرز تهیه خیارشور درجه یک را از آشپزخانه خانم من برای شما آماده کردیم.
روش و در سفر خود یک ترشی بسیار خوشمزه و موفق را در کنار لذیذترین غذاهای اصلی تهیه خواهید کرد.
طرز تهیه ترشی هویج و شلغم را نیز در ویدیو مشاهده کنید.
خیار: 1 کیلو (جوان و تازه)
نمک دریا: 4 قاشق غذاخوری هر فنجان آب به یک قاشق غذاخوری نمک نیاز دارد.
سرکه: نصف فنجان
فلفل سیاه: 5 دانه
آب: 4 پیمانه (آب به اندازه شیشه)
شکر: یک قاشق غذاخوری
1. خیار را بشویید و خشک کنید، سپس با چاقو بر روی هر کدام ایجاد کنید.
2. خیارها را در شیشه ای بچینید و با دانه های فلفل سیاه بپاشید.
3. آب را با نمک، شکر و سرکه مخلوط کرده و مخلوط را روی خیارها بریزید تا مایع روی آنها را بپوشاند.
4. درب شیشه را محکم بپوشانید و حداقل دو هفته بگذارید بماند تا رسیده و نفوذ کند و آماده مصرف شود.
خیارشور یکی از ترشی های خوشمزه و لذیذی است که خیلی ها آن را ترجیح می دهند.
ترشی را می توان با بسیاری از دستور العمل های آسان و ساده و با مواد ارزان قیمت موجود در خانه تهیه کرد و رسیدن و خوردن آن زمان زیادی نمی برد.
ممکن است مواد و طعمهای زیادی اضافه کنیم که ظهور خیارشورهای مرغوب و با طعم عالی را تضمین میکند و از جمله این طعمها و مواد میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
شکر: اضافه کردن یک قاشق غذاخوری شکر به محلول به میزان یک قاشق کوچک، با تبدیل باکتری لاکتیک به شکر اضافه شده، اسیدیته ترشی را افزایش می دهد.
سرکه سیب: در صورت عدم اضافه کردن شکر می توان سرکه را به عنوان اسید اضافه کرد تا اسیدیته ترشی افزایش یابد و رسیدن آن تسریع شود.
سیر و فلفل: خیلی ها ترجیح می دهند سیر و فلفل را اضافه کنند تا طعم متمایزی را که هنگام تهیه ترشی می خواهند نشان دهند.
سیر نیز یک ماده استریل و ضد پوسیدگی است.
ادویه جات ترشی جات: برخی گشنیز، دانه های شوید یا شوید سبز را به عنوان طعم دلخواه اضافه می کنند.
همچنین می توانید طعم های مختلف را به دلخواه اضافه کنید.
مواد نگهدارنده: بنزوات سدیم به عنوان یک نوع نگهدارنده اضافه می شود و استفاده از آن به خصوص در منازل ترجیح داده نمی شود و در مصرف تجاری آن باید احتیاط کرد.