کیوی طلایی یکی از گرانبها ترین میوه ها شناخته شده

کیوی طلایی یا زرد یکی از گنجینه های ملی نیوزلند است، زیرا این گونه در سال 1992 در آنجا پرورش داده شد.

پالپ کیوی طلایی دارای رایحه گرمسیری فوق العاده با رنگ لیمویی است.

غیر معمول آبدار و شیرین، تقریبا بدون ترشی.

کیوی منبع ایده آل ویتامین C ،E، پتاسیم و فیبر است. محتوای کالری کیوی زرد تنها 100 کیلو کالری در هر 100 گرم است.

آنها به طور کامل چربی ها را می سوزانند، هضم را بهبود می بخشند و باعث کاهش وزن می شوند.

اگر می خواهید وزن کم کنید، باید 2 تا 3 کیوی هر روز صبح با معده خالی بخورید. کیوی نقش مهمی در پیشگیری از سرطان، تصلب شرایین دارد.

ماسک صورت کیوی با روغن زیتون نیز بسیار مفید است.
گوشت آفتابی و زرد آن را می توان به سالاد، دسر، نوشیدنی های مورد علاقه اضافه کرد یا در کنار کیوی سبز استفاده کرد.

کیوی طلایی (یا زرد) تنها چند دهه پیش پرورش یافت، اما با طعم، عطر و فواید خارق‌العاده‌اش بسیاری از مردم را مجذوب خود کرده است.

در مینسک، می توانید از این فرصت استفاده کنید و کیوی طلای تازه و آبدار را با تحویل در زمان مناسب برای خود سفارش دهید.

کیوی طلایی

میوه کیوی طلایی با کیفیت بالا در لمس کشسان است، با پوستی صاف و نه آنچنان که قبلاً کرکی دارد، بدون فرورفتگی و ترک، با رایحه ای ملایم و شیرین.

کیوی از انواع Gold تمام رکوردها را از نظر محتوای ویتامین C شکست می دهد. برای تامین استاندارد روزانه اسید اسکوربیک بدن، تنها 2 میوه کافی است.

علاوه بر این، کیوی باعث تجزیه چربی ها می شود که آن را به یک محصول رژیمی ایده آل تبدیل می کند.

در دمای 2+ درجه سانتی گراد و رطوبت نسبی 90 تا 95 درصد نگهداری شود.

 همچنین به عنوان Hayward طلایی، با طراوت، آبدار و غنی شناخته می شود. رنگ میوه طلایی است، هسته آن متوسط ​​است.
طعم میوه عالی، شیرین گرمسیری، بسیار آبدار و معطر است. علاوه بر رنگ طلایی، تنوع با مقدار اضافی ویتامین C متمایز می شود.
۲ عدد کیوی درجه طلایی را در رژیم غذایی خود قرار دهید تا نیاز روزانه خود به ویتامین C را تامین کنید.