پیدا شدن ماهی سالمون قرمز آدمخوار در خلیچ فارس

سالمون به خاطر سایه های زیبای نارنجی، صورتی، قرمز و مرجانی اش شناخته شده است.

ماهی سالمون قرمز یکی از خوشمزه ترین ماهی های می باشد و طرفداران زیادی دارد.

صورتی ماهی سالمون یا فقط ماهی قزل آلا این یک سایه مستقل است! این یکی از آن گوشت های زیبای ماهی است که فقط از بین مردم متمایز می شود و مانند ماهی تن قرمز بسیار جذاب به نظر می رسد.

اما چرا سالمون صورتی است ؟ یا حتی صورتی است یا نارنجی است؟ و چرا ماهی قزل آلا وحشی رنگ عمیق تری نسبت به ماهی آزاد پرورشی دارد؟ و گوشت قزل آلا رنگ شده چیست، چگونه انجام می شود؟ همه اینها و بسیاری از سوالات دیگر توضیح عالی دارند.

ماهی قزل آلا به دلیل رژیم غذایی آن صورتی است.

در طبیعت، ماهی قزل آلا سخت‌پوستان زیادی مانند میگو و کریل می‌خورد که رنگدانه‌های نارنجی قرمز زیادی از خانواده کاروتنوئیدها تولید می‌کنند.

ماهی

این همان رنگدانه ای است که باعث می شود میگو در هنگام پخت به رنگ نارنجی مایل به صورتی و خرچنگ قرمز رنگ شود.

از آنجایی که میگو و کریل غذای اصلی ماهی قزل آلا هستند، رنگدانه طبیعی آنها توسط دستگاه گوارش ماهی قزل آلا پردازش می شود و گوشت آنها را رنگ می کند.

بنابراین، شما یک ماهی قزل آلا نارنجی صورتی دارید.

چرا مقداری صورتی سالمون و برخی قرمز؟

بسته به میزان میگو و کریل، مقداری از ماهی قزل آلا ممکن است در داخل کم و بیش روشن باشد.

به عنوان یک قاعده، گوشت ماهی قزل آلا وحشی شدیدترین رنگ را دارد، در حالی که ماهی قزل آلا پرورش یافته در مزرعه دارای سایه های روشن تر و ظریف تر است.

در واقع، ماهی آزاد پرورشی به طور طبیعی سفید یا خاکستری با رنگ صورتی است.

این به این دلیل است که ماهی آزاد پرورشی دسترسی مستقیم به میگو و کریل ندارد، صرفاً به این دلیل که یک خوراک بسیار گران قیمت است.

در عوض، ماهی آزاد پرورشی با سینی های مخصوص ساخته شده که اغلب حاوی پروتئین گیاهی است تغذیه می شود.

این یک مشکل جزئی است زیرا ماهی آزاد ماهی گوشتخوار است و نمی تواند پروتئین گیاهی و پروتئین حیوانی را هضم کند.