در طول دهه 1880، پسته وارداتی پسته سیرجان کرمان در ایالات متحده آمریکا، به ویژه در میان مهاجران خاورمیانه، رایج بود.
کالیفرنیا در سال 1854 زمانی که چارلز میسون، توزیع کننده بذر برای کاشت های آزمایشی، پسته را به این کشور آورد.
با پسته مواجه شد. چندین سال بعد، در سال 1875، چند درخت پسته کوچک وارداتی از فرانسه در سونوما، کالیفرنیا کاشته شد. در اوایل دهه 1900، چیکو، کالیفرنیا، خانه اولین ایستگاه آزمایشی تولید گیاهی شد.
این ایستگاه با بودجه وزارت کشاورزی ایالات متحده، انواع درختان پسته را به ارمغان آورد. پسته بیشتر از طریق دستگاههای فروش خودکار نصب شده در ایستگاههای قطار زیرزمینی، بارها، رستورانها و سایر مکانهای رایج توزیع شد.
“یک دوجین برای یک نیکل” به زودی به یک شعار آشنا تبدیل شد جستجوی پسته کامل برای آمریکا است.
مشخص شد که دره مرکزی کالیفرنیا به دلیل خاک حاصلخیز، آب و هوای گرم و خشک و زمستانهای نسبتا سرد شرایط رشد ایدهآل را برای آجیل فراهم میکند.
در سال 1929، گیاه شناس آمریکایی، ویلیام ای وایت هاوس، برای جمع آوری پسته به ایران (ایران امروزی) سفر کرد.
این تعقیب در سال 1930 پایان یافت، زمانی که او با مجموعه ای از حدود 20 پوند (10 کیلوگرم) آجیل انتخاب شده به صورت جداگانه به ایالات متحده بازگشت.
در عرض یک سال، اولین قطعات آزمایشی کاشته شد. با این حال، درختان پسته هفت تا ده سال طول می کشد تا بالغ شوند، بنابراین تقریباً یک دهه بود که وایت هاوس متوجه شد چه چیزی جمع آوری کرده است.
از بین تمام آجیل های Whitehouse جمع آوری شده، تنها یک مورد مفید بود
متأسفانه او هرگز درختی را که از آن سرچشمه گرفته است ندید. او آجیل را از انبوهی از آجیلهای خشککن در باغهای خانواده آگاه که از پستهکاران برجسته رفسنجان، در فلات مرکزی ایران بودند، چیده بود.
وایت هاوس نام این درخت را به نام شهر معروف فرش در نزدیکی رفسنجان به نام کرمان نامیده است. دانشمندان کرمان را با جوانه زدن به گونههای پایهدار، تکثیر و تقویت کردند.
پس از سالها آزمایش، مفهوم صنعت پسته آمریکا در حال تبدیل شدن به واقعیت بود.
اخبار مربوط به محصول جدید گسترش یافت و کاشت در سراسر کالیفرنیا در دهه 1960 و بعداً در آریزونا و نیومکزیکو ظاهر شد.