حراج تجهیزات آشپزخانه صنعتی و فست فود آشپز معروف نصرت

سبک های مختلفی از تجهیزات برودتی و تجهیزات آشپزخانه صنعتی و فست فود وجود دارد و سبکی که انتخاب می کنید به نوع رستوران و نیازهای خاص شما بستگی دارد.

اما، در اینجا چند نمونه وجود دارد که یک رستوران استاندارد ممکن است انتخاب کند:

یخچال: برخی از انواع رایج یخچال‌ها عبارتند از: خنک‌کننده‌های دستی، یخچال‌های دستی، گزینه‌های عبوری یا یخچال‌های آماده.

این احتمال وجود دارد که رستوران شما به ترکیبی از انواع مختلف نیاز داشته باشد.

فریزر: فریزرها مانند یخچال ها در اندازه ها و سبک های مختلفی مطابق با نیازها و ظرفیت های غذایی شما هستند.

دستگاه یخ ساز: دستگاه های یخ ساز جزء ضروری برای سرویس نوشیدنی در هر رستورانی هستند.

علاوه بر این، کافه‌ها، بارها و خواربارفروشی‌ها ممکن است از یخ برای تهیه اسموتی یا کوکتل‌های ترکیبی استفاده کنند.

تجهیزات

دستگاه های پخش نوشیدنی برخی از موسسات مانند فست فود و رستوران های معمولی فست فود ممکن است دستگاه پخش نوشیدنی سلف سرویس داشته باشند، در حالی که برخی دیگر ممکن است آنها را در ایستگاه های انتظار داشته باشند.

هنگام انتخاب یک تلگراف، به این فکر کنید که چند گزینه نوشابه را می خواهید سرو کنید و کدام مارک نوشابه را انتخاب می کنید.

علاوه بر یخچال، هر رستورانی به تجهیزات ذخیره سازی مواد اولیه و همچنین ظروف کوچک و تجهیزات نیاز دارد.

در اینجا چند قطعه استاندارد از تجهیزات ذخیره سازی وجود دارد که در اکثر رستوران ها پیدا خواهید کرد: قفسه بندی: می توانید از قفسه بندی در یخچال یا فریزر خود برای نگهداری مواد غذایی مختلف استفاده کنید.

همچنین می توانید از قفسه بندی برای نگهداری قابلمه، ماهی تابه، ظروف غذاخوری، مواد خشک و غیره استفاده کنید.

قفسه بندی در اندازه ها و پیکربندی های مختلف وجود دارد که به شما امکان می دهد قفسه بندی خود را برای فضای خود شخصی سازی کنید.

گاری های اتوبار و وسایل برقی: گاری های اتوبار و وسایل برقی به دلیل کاربردی بودن، داشتن در آشپزخانه ضروری است.