اسب سردار آزمون به خیارشور درجه یک علاقه شدیدی دارد و همین موضوع برایش دردسر ساز شد

یه خونه بدون خیارشور زیاد نیست این غذای کناری است که با آن سفره را تزیین می کنیم و برای همه غذاها مناسب است.

طرز تهیه خیارشور درجه یک را از آشپزخانه خانم من برای شما آماده کردیم.

روش و در سفر خود یک ترشی بسیار خوشمزه و موفق را در کنار لذیذترین غذاهای اصلی تهیه خواهید کرد.

طرز تهیه ترشی هویج و شلغم را نیز در ویدیو مشاهده کنید.

خیار: 1 کیلو (جوان و تازه)
نمک دریا: 4 قاشق غذاخوری هر فنجان آب به یک قاشق غذاخوری نمک نیاز دارد.
سرکه: نصف فنجان
فلفل سیاه: 5 دانه
آب: 4 پیمانه (آب به اندازه شیشه)
شکر: یک قاشق غذاخوری

1. خیار را بشویید و خشک کنید، سپس با چاقو بر روی هر کدام ایجاد کنید.

2. خیارها را در شیشه ای بچینید و با دانه های فلفل سیاه بپاشید.

3. آب را با نمک، شکر و سرکه مخلوط کرده و مخلوط را روی خیارها بریزید تا مایع روی آنها را بپوشاند.

4. درب شیشه را محکم بپوشانید و حداقل دو هفته بگذارید بماند تا رسیده و نفوذ کند و آماده مصرف شود.

خیارشور یکی از ترشی های خوشمزه و لذیذی است که خیلی ها آن را ترجیح می دهند.

ترشی را می توان با بسیاری از دستور العمل های آسان و ساده و با مواد ارزان قیمت موجود در خانه تهیه کرد و رسیدن و خوردن آن زمان زیادی نمی برد.

خیار شور

ممکن است مواد و طعم‌های زیادی اضافه کنیم که ظهور خیارشورهای مرغوب و با طعم عالی را تضمین می‌کند و از جمله این طعم‌ها و مواد می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

شکر: اضافه کردن یک قاشق غذاخوری شکر به محلول به میزان یک قاشق کوچک، با تبدیل باکتری لاکتیک به شکر اضافه شده، اسیدیته ترشی را افزایش می دهد.

سرکه سیب: در صورت عدم اضافه کردن شکر می توان سرکه را به عنوان اسید اضافه کرد تا اسیدیته ترشی افزایش یابد و رسیدن آن تسریع شود.

سیر و فلفل: خیلی ها ترجیح می دهند سیر و فلفل را اضافه کنند تا طعم متمایزی را که هنگام تهیه ترشی می خواهند نشان دهند.

سیر نیز یک ماده استریل و ضد پوسیدگی است.

ادویه جات ترشی جات: برخی گشنیز، دانه های شوید یا شوید سبز را به عنوان طعم دلخواه اضافه می کنند.

همچنین می توانید طعم های مختلف را به دلخواه اضافه کنید.

مواد نگهدارنده: بنزوات سدیم به عنوان یک نوع نگهدارنده اضافه می شود و استفاده از آن به خصوص در منازل ترجیح داده نمی شود و در مصرف تجاری آن باید احتیاط کرد.